24uurservice-loodgieter.nlRioleringswerk

Problemen met afvoer of riolering?

Eén van de meest vervelende problemen, zijn problemen aan je afvoer of riolering. Gelukkig hebben wij ruime ervaring in het oplossen van alle problemen omtrent afvoer of riolering. Heb je nu direct een loodgieter nodig, omdat je toilet niet meer doorloopt of een afvoer verstopt is? Neem snel contact op met onze spoeddienst via 085 – 0023059.

Natuurlijk wil je geen vieze lucht in je huis hebben en wil je niet dat het probleem ongezien groter wordt. Problemen aan je afvoer en/of riolering kan je vaak moeilijk zelf inschatten, omdat niet alles met het blote oog te zien is. Onze loodgieters hebben altijd de juiste apparatuur om de situatie goed te beoordelen en voor je op te lossen.

Help! Vieze luchtjes…

Heb je last van een vieze lucht in huis? Wanneer het hard regent, moet het riool ineens veel water verwerken. De vieze lucht die normaal gesproken in het riool zit moet er dan uit. Natuurlijk wil je deze vieze lucht niet in je huis. Normaal gesproken verlaat deze lucht je riool (en huis) via een rioolpijp die door je dak naar buiten steekt. Heb je toch last van een vieze lucht in huis? Dan kan dit wijzen op een probleem met je afvoer of riolering.

Waar kan ik op letten?

 

  • Stank in huis, probeer een ontstoppingsmiddel en je wasbakken te doorspoelen met veel water.
  • Stank en bubbeltjes in je afvoer/wasbak, neem contact op met ons en leg de situatie uit.
  • Stank in de buurt van een dakkapel of -raam. Waarschijnlijk zit de ontluchtingspijp er te dichtbij of de lucht komt uit je regenpijp (vaak het geval bij oudere huizen). Neem contact op met ons en leg de situatie uit.
  • Een verstopte afvoer, probeer een ontstoppingsmiddel en je wasbakken te doorspoelen met veel water. Je kan ook proberen de sifon los te draaien en goed schoon te maken. Helpt dit niet? Neem dan contact op met ons en leg de situatie uit.
  • Meerdere verstopte afvoeren? De kans is groot dat u dan een groter probleem heeft, zeker als geen enkele afvoer meer goed werkt. Neem contact op met ons en leg de situatie uit.

Altijd bereikbaar

Twijfel je of je een probleem hebt met je afvoer of riolering? Neem dan vooral contact met ons op, wij zijn altijd bereikbaar. Je kan bellen naar 085 – 0023059. Leg je situatie aan ons voor en wij kunnen je tips geven het eventueel zelf te verhelpen, of direct een afspraak met je maken om je probleem vakkundig te verhelpen.

Waarom kiezen voor 24uurservice-loodgieter.nl

Waarom zou je kiezen voor 24uurservice-loodgieter.nl? Loodgietersklussen zijn vaak specifiek en specialistisch. Het laatste wat je wil is verder van huis zijn, wanneer je een loodgieter laat komen. Helaas zijn er veel loodgieters actief die een klus zo snel mogelijk willen klaren en hierbij het afleveren van kwaliteit uit het oog verliezen. Ons team bestaat alleen uit ervaren en professionele loodgieters. Vakmannen die hun vak verstaan en het belangrijk vinden je snel, maar vooral goed te helpen. Ongeacht het soort klus, wanneer je voor 24uurservice-loodgieter.nl kiest, kies je voor kwaliteit!