24uurservice-loodgieter.nl

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Een echte loodgieter heeft brede vakkennis, loodgieterswerk omvat namelijk heel veel werkzaamheden. 24uurservice-loodgieter.nl kan je helpen met alle situaties op het gebied van leidingwerk, afvoeren, riolering, CV-installaties, gas en water. Dit kunnen spoed problemen zijn, maar ook klussen waarbij geen haast geboden is zoals plaatsing van sanitair of verwarmingsinstallaties.

24uurservice-loodgieter.nl
24uurservice-loodgieter.nl
24uurservice-loodgieter.nl
24uurservice-loodgieter.nl

Zinkwerk

Lekkende dakgoten zijn niet alleen vervelend, maar kunnen ook nog eens zorgen voor de nodige schade. Het is belangrijk dat je regenwaterafvoersysteem in zijn geheel, van boven naar beneden, in goede staat is. Wij repareren en/of vervangen je oude zinken goten en passen je nieuwe afvoer aan naar wens.

Dakbedekking

In het geval van lekkage of slijtage aan het platte dak van je huis, garage of bedrijfspand, ben je bij 24uurservice-loodgieter.nl aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het repareren of vervangen van je oude dakbedekking en brengen nieuwe aluminium of zinken deklijsten aan, zodat je dak weer als nieuw is. Je kan dit ook door ons laten uitvoeren voordat een lekkage zich voordoet, voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.

Leidingwerk

Problemen met je leidingen zijn erg vervelend en moeten vaak direct worden opgelost. Gelukkig is spoed onze specialiteit en zijn wij erg ervaren in het repareren en vervangen van leidingwerk. Heb je last van gesprongen leidingen? Of misschien wel schade door bevroren leidingen? Geen paniek, wij zijn snel ter plaatse en lossen je probleem vakkundig op.

Verstoppingen

Heb je een verstopt toilet? Of loopt het douchewater niet meer weg? Een verstopping kan hardnekkig zijn en is niet altijd op te lossen met een onstoppingsmiddel. Onze ervaren loodgieters kunnen je verstopping met de juiste tools snel en goed verhelpen.

Sanitair, apparatuur, verwarmingsinstallaties

Wil je je badkamer verbouwen? Nieuwe apparatuur laten plaatsen of een nieuwe verwarmingsinstallatie laten plaatsen? Ook dan kan je natuurlijk contact opnemen met 24uurservice-loodgieter.nl. Wij kunnen ook je leidingen en aansluitpunten verleggen.

Je kan contact opnemen via het contactformulier op onze website. Wij nemen binnen 24 uur contact op via de mail of telefoon en bespreken je wensen en plannen een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Waarom kiezen voor 24uurservice-loodgieter.nl

Waarom zou je kiezen voor 24uurservice-loodgieter.nl? Loodgietersklussen zijn vaak specifiek en specialistisch. Het laatste wat je wil is verder van huis zijn, wanneer je een loodgieter laat komen. Helaas zijn er veel loodgieters actief die een klus zo snel mogelijk willen klaren en hierbij het afleveren van kwaliteit uit het oog verliezen. Ons team bestaat alleen uit ervaren en professionele loodgieters. Vakmannen die hun vak verstaan en het belangrijk vinden je snel, maar vooral goed te helpen. Ongeacht het soort klus, wanneer je voor 24uurservice-loodgieter.nl kiest, kies je voor kwaliteit!